ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

image-163534-CACHED_38158-720-240.jpg?1459862080764
image-163530-124143-lineLAST.png?1459862190387
image-placeholder.png
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΔΡΥΜΟΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΛΙΜΝΗ 
ΜΠΛΕΝΤ

Αναχώρηση 02/08/18 , Επιστροφή 08/08/18.
Τιμή Συμμετοχής: 525
/ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο
Περιλαμβάνονται:
 6 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 Αστέρων με ημιδιατροφή, Ξεναγήσεις, Πολυτελές λεωφορείο.
image-placeholder.png
6ήμερη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΑΓ.ΣΟΦΙΑ – ΒΛΑΧΕΡΝΑ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
 

                  Aναχώρηση 26/05/18 - Επιστροφή 31/05/18
 
1η μέρα: Αναχώρηση στις 06:00 από την ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ για ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με ενδιάμεσες στάσεις για σύντομη ξεκούραση φθάνουμε στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
2η μέρα: Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε κατά μήκος της θάλασσας του ΜΑΡΜΑΡΑ, άφιξη το απόγευμα στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε εστιατόριο με τοπική κουζίνα και χρόνος ελεύθερος στο Πέρα. Διανυκτέρευση.
 
3η μέρα: Μετά το πρωινό ολοήμερη ξενάγηση της ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ. Επίσκεψη στο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, στην ΑΓ.ΣΟΦΙΑ, στον ΑΡΧΑΙΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ, στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΙΣΤΕΡΝΑ του ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ, στα ανάκτορα του ΤΟΠ ΚΑΠΙ με τους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και το ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ. Εδώ προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε κρουαζιέρα στον ΒΟΣΠΟΡΟ ή με το λεωφορείο να μεταβούμε εκεί για το μεσημεριανό μας. Το απόγευμα επιστροφή στο Ξενοδοχείο.
 
4η Μέρα
: Πρόγευμα και επίσκεψη στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Στάση στη ΧΑΛΚΗ και επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή. Γεύμα στην ΠΡΙΓΚΗΠΟ όπου σας προτείνουμε το γύρο του νησιού με αμαξάκια. Στην επιστροφή μας θα επισκεφθούμε τη Σκεπαστή Αγορά, το μεγαλύτερο παζάρι, όπου θα μείνουμε τον υπόλοιπό μας χρόνο.
 
 5η μέρα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στην Παναγία των ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ, στα ΘΕΟΔΟΣΙΑΝΑ ΤΕΙΧΗ, στη ΜΟΝΗ της ΧΩΡΑΣ με τα ψηφιδωτά το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής (το Βαλουκλή) και τον ΚΕΡΑΤΕΙΟ ΚΟΛΠΟ. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την Κομοτηνή, όπου και η διανυκτέρευσή μας.
 
6η μέρα: Νωρίς το πρωί αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις.
 
Τιμή συμμετοχής: 400 ευρώ/άτομο σε δίκλινο.
              
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Περιηγήσεις - μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο.
Δυο διανυκτερεύσεις στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ σε ξενοδοχείο 4 Αστέρων με πρωινό.
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στην ΚΩΝ/ΠΟΛΗ σε ξενοδοχείο 4 Αστέρων στην Πλατεία Τακσίμ.
Συνολικά 5 πρωινά και 3 γεύματα ή δείπνα σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Ελληνόφωνος ξεναγός.
Εισιτήρια καραβιού για τα Πριγκηπόνησα
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ - ΧΩΡΟΥΣ

 
 

image-placeholder.png
ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΜΠΟΥΡΚΑΣ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

1η μέρα: Αναχώρηση 06:00 από την Αργυρούπολη ενδιάμεσες στάσεις ΛΑΜΙΑ, ΚΟΡΙΝΟΣ για να φτάσουμε αργά το απόγευμα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα σύνορα και φτάνουμε αργά το απόγευμα στο ΜΠΟΥΡΚΑΣ, τη γενέτειρα του ποιητή μας Κ. Βάρναλη. Η πόλη αυτή είναι χτισμένη στη Μαύρη θάλασσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την καλοκαιρινή πρωτεύουσα της Βουλγαρίας -τη ΒΑΡΝΑ- μεγάλη εμπορική λουτρόπολη χτισμένη στην τοποθεσία της Αρχαίας Οδησσού. Θα επισκεφθούμε τις ρωμαϊκές θέρμες, το ιστορικό Μουσείο. Παραμονή για γεύμα και ελεύθερος χρόνος. Στην επιστροφή θα περάσουμε από τη ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ, μια πόλη τοποθετημένη σε μια μικρή χερσόνησο προστατευμένη από την UNESCO. Επιστροφή στο ΜΠΟΥΡΚΑΣ. Δείπνο.

4η μέρα: Σήμερα θα επισκεφθούμε τη ΣΩΖΟΠΟΛΗ που είναι αφιερωμένη στο θεό Απόλλωνα. Σπουδαίο κέντρο ελληνισμού το οποίο φιλοξενεί πολλούς Έλληνες. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο στο ΜΠΟΥΡΚΑΣ. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: Μετά το πρωινό ξεκινάμε μια όμορφη διαδρομή με προορισμό τη ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο με τα παλαιά αρχοντικά, το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο κ.α. Μετά το γεύμα αναχωρούμε για το φημισμένο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ που είναι πνιγμένο σε καταπράσινο τοπίο από έλατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Αργυρούπολη με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Περιηγήσεις - μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο.
  • Μια διανυκτέρευση στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ΜΠΟΥΡΚΑΣ και μια στο ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή.
  • Ελληνόφωνος ξεναγός.

Μαύρη Θάλασσα - Μπουργκάς - Μεσημβρία - Σωζόπολη
Αναχώρηση: 27/08/18 – Επιστροφή: 01/09/18
Τιμή για κάθε άτομο σε δίκλινο: 390 ευρώ.

Περιλαμβάνονται:

1. Περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
2. Πέντε διαν/σεις σε 4 Αστέρων ξενοδοχεία με ημιδιατροφή
3. Ελληνόφωνος ξεναγός