ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS

Το ταξιδιωτικό γραφείο Αναγνωστάκης Tours με έδρα την Αργυρούπολη στην Αθήνα δραστηριοποιείται από το 1965 στις ενοικιάσεις πούλμαν και τα Οδικά Οργανωμένα Ταξίδια Εσωτερικού-Εξωτερικού, καλύπτοντας με οργανωμένες εκδρομές όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ειδικότερα, το γραφείο διαθέτει προς ενοικίαση πούλμαν ιδιόκτητα, υπερπολυτελή και υπερυψωμένα, σε οποιονδήποτε χρειάζεται να οργανώσει συλλογικές μετακινήσεις ατόμων, όπως, για παράδειγμα, σε συλλογικούς φορείς, εταιρείες κ.ά, στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συνεχής ανανέωση των οχημάτων, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου στόλου που πληροί τα αυστηρότερα κριτήρια ασφάλειας και ταυτόχρονα διασφαλίζει την άνετη μετακίνηση των επιβατών. 

Επίσης, το Αναγνωστάκης Tours διοργανώνει οργανωμένες μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές για ομίλους, ιδιώτες, επιχειρήσεις, αθλητικές ομάδες, σωματεία. Στόχος μας είναι μέσα από τα ταξίδια μας να ψυχαγωγήσουμε, να επιμορφώσουμε και να ταξιδέψουμε τον πελάτη σε μέρη γνωστά και άγνωστα. Τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε είναι 4 αστέρων και τα γεύματα γίνονται σε αυστηρά επιλεγμένα εστιατόρια. 

Η μεγάλη εμπειρία, η άρτια οργάνωση, ο επαγγελματισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελούν τα «εργαλεία» μας για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ταξίδια ονειρεμένα που θα αποτελέσουν για εσάς αξέχαστες εμπειρίες ζωής, μέσα από ένα αξεπέραστο πακέτο παροχών και δραστηριοτήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στόχος μας, να προσφέρουμε ταξίδια ονειρεμένα, που θα αποτελέσουν για σας αξέχαστες εμπειρίες ζωής μέσα από ένα πακέτο παροχών και δραστηριοτήτων που δεν πρέπει να χάσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

image-163540-home.jpg?1459868836627