ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο διοργανώνει ημερήσιες εκδρομές κάθε δεύτερο Σάββατο σε κοντινούς προορισμούς με θρησκευτικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Συμπεριλαμβάνει γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια και άνετη ασφαλή μεταβίβαση.

ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1/24: Αναχώρηση στις 07:30 από την Αργυρούπολη για το Λουτράκι όπου θα παρακολουθήσουμε την τελετή αγιασμού των υδάτων. Χρόνος ελεύθερος στην παραλία. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Αρχαία Κόρινθο όπου θα γευματίσουμε. Στις 16:00 αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/1/24: Αναχώρηση στις 07:30 από την Αργυρούπολη όπου θα επισκεφθούμε στη Φωκίδα το ονομαστό ΧΑΝΙ της ΓΡΑΒΙΑΣ, ένα λιθόκτιστο κτίσμα , πρόσφατα ανακαινισμένο , στο οποίο διανυκτέρευαν οι οδοιπόροι και έγινε η γνωστή μάχη με τον Οδ. Ανδρούτσο. Στη συνέχεια θα ανεβούμε στην ΑΓΟΡΙΑΝΗ, ένα ελατοσκέπαστο γραφικό χωριό του Παρνασσού. Γεύμα, χρόνος ελεύθερος για περίπατο στο όμορφο χωριό. Στις 16:00 αρχίζει η επιστροφή μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 22€/ΑΤΟΜΟ

 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ – ΒΥΤΙΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/1/24: Αναχωρούμε στις 07:30 από την Αργυρούπολη, στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ και συνεχίζουμε για το ΜΑΙΝΑΛΟ όπου σε υψόμετρο 1.100μ βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο. Παραμονή 1 ώρας και 30 λεπτά. Επόμενη στάση μας στην γραφική ΒΥΤΙΝΑ. Ελεύθεροι στο χωριό για γεύμα και αγορές τοπικών προϊόντων. Το απόγευμα στις 16:00 αρχίζει η επιστροφή στην Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 22€/ΑΤΟΜΟ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΣΩΝ  - ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2/24: Αναχώρηση 07:30 από την Αργυρούπολη. Ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΣΙΟ και από εκεί συνεχίζουμε
για το ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ όπου θα επισκεφθούμε τη Ι.Μ.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΡΣΩΝ, ένα ανδρικό μοναστήρι 16ου αιώνα.
Από εκεί αναχωρούμε για την ΚΑΝΔΗΛΑ όπου θα μείνουμε για γεύμα. Στην επιστροφή μας στάση για καφέ στο ΛΕΒΙΔΙ και ακολούθως η επιστροφή μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20€/ΑΤΟΜΟ

 

ΤΙΘΟΡΕΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2/24: Αναχώρηση στις 08:00 από την Αργυρούπολη για την ΤΙΘΟΡΕΑ όπου θα επισκεφθούμε την Μονή Οδηγήτριας, ένα σύγχρονο μοναστήρι στους πρόποδες του Παρνασσού. Θα προσκυνήσουμε τα Άγια Λείψανα, στο Αρχονταρίκι οι μοναχοί θα μας προσφέρουν καφέ και θα μας ξεναγήσουν στους χώρους του Μοναστηριού. Γεύμα στο Πολύδροσο. Στις 16:00 αναχωρούμε για την Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 22€/ΑΤΟΜΟ

ΟΣΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ – ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3/24: Αναχώρηση στις 10:00 από την Αργυρούπολη    για   την    Νέα Μάκρη όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγίου Εφραίμ , ένα από τα παλαιότερα Μοναστήρια στην Αττική, όπου εδώ βρέθηκε το λείψανό του. Μετά το προσκύνημα θα κατέβουμε στην παραλία της Νέας Μάκρης ελεύθεροι για γεύμα σε εστιατόριο της επιλογής σας. Στις 15:30 αναχωρούμε για την Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15€/ΑΤΟΜΟ

 

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ – ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/03/24: Αναχώρηση στις 07:00 από την Αργυρούπολη , στάση στο Αρτεμίσιο, διαμέσου ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ συνεχίζουμε για την ιστορική κωμόπολη ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ γνωστή για την αρχιτεκτονική της. Θα επισκεφθούμε τον επιβλητικό ναό του Επικούρειου Απόλλωνα , ένα άριστα διατηρημένο μνημείο. Γεύμα στην ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ. Επιστροφή το απόγευμα στην Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 23€/ΑΤΟΜΟ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4/24: Αναχώρηση στις 07:30 από την Αργυρούπολη. Στάση στον ΙΣΘΜΟ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το ΔΙΑΚΟΠΤΟ όπου επιβιβαζόμαστε στον οδοντωτό για μια μοναδική διαδρομή στην άγρια χαράδρα του ΒΟΥΡΑΙΚΟΥ προκειμένου να φτάσουμε στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Θα επισκεφθούμε τον τόπο θυσίας των Καλαβρυτινών και προαιρετικά το μουσείο ολοκαυτώματος. Χρόνος ελεύθερος στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Στην επιστροφή μας στάση στο Μ. ΣΠΗΛΑΙΟ και άμεση αναχώρηση για την Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 32€/ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνεται το εισιτήριο του τραίνου.

**Παρακαλούμε για την έγκαιρη συμμετοχή σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια του τραίνου.

 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/4/24: Αναχώρηση στις 10:00 από την Αργυρούπολη, στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε για το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Θα επισκεφθούμε την ΤΟΥΡΛΙΔΑ, μια κατοικημένη νησίδα μέσα στον Πατραϊκό κόλπο που την χρησιμοποιούν οι ψαράδες για ορμητήριό τους. Παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ τις εκδηλώσεις αναπαράστασης της εξόδου. Θα συνοδεύσουμε την πομπή που συνοδεύει την ιερή εικόνα μαζί με τις φιλαρμονικές. Με το τελείωμα των εκδηλώσεων επιστρέφουμε στην Αργυρούπολη αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 32€/ΑΤΟΜΟ

ΖΑΧΩΛΗ – ΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΣΣΑΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5/24: Αναχώρηση στις 08:00 από την Αργυρούπολη, στάση στο ΚΙΑΤΟ και από εκεί κατευθυνόμαστε για το ΔΕΡΒΕΝΙ. Θα ανεβούμε στη ΖΑΧΩΛΗ και στο δρόμο μας θα επισκεφθούμε τη Μονή Καταφυγιώτισσας χτισμένη το 1782 στο κοίλωμα ενός βράχου, η θέα καταπληκτική. Η επίσκεψη στο μοναστήρι γίνεται με τα πόδια. Συνεχίζουμε για την ΖΑΧΩΛΗ το μπαλκόνι του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ θα δούμε την ιστορική μονή Αγίου Γεωργίου και χρόνος στο όμορφο χωριό για περίπατο στο ρέμα των μύλων και γεύμα. Περίπου στις 16:00 αναχωρούμε για την Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 22€/ΑΤΟΜΟ

 

ΑΙΓΙΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6/24: Αναχώρηση από την Αργυρούπολη για τον ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο F/B που θα μας μεταφέρει στην ΑΙΓΙΝΑ. Αμέσως μετά αναχωρούμε για το μοναστήρι του Αγ. Νεκταρίου. Συνεχίζουμε για την όμορφη ΠΕΡΔΙΚΑ, ελεύθεροι για μπάνιο και φαγητό. Στην συνέχεια θα κατεβούμε στην πόλη της ΑΙΓΙΝΑΣ, χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 40€/ΑΤΟΜΟ

Περιλαμβάνονται:

• Λεωφορείο που θα ακολουθήσει στο νησί για την εκδρομή
• Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΙΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΙΜΙΝΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6/24: Αναχώρηση 09:00 από την Αργυρούπολη, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο ΔΙΜΗΝΙΟ, γνωστό για τα καθαρά νερά. Παραμονή για να απολαύσουμε το μπάνιο μας έως τις 17:00 όπου θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας στην Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

 

ΚΥΘΝΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/7/24: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Λαύριο. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην ΚΥΘΝΟ. Με την άφιξη μας στο λιμάνι του ΜΕΡΙΧΑ αναχωρούμε για τη ΔΡΥΟΠΙΔΑ με τα παραδοσιακά σπίτια, τις παλιές εκκλησίες και τα γραφικά σοκάκια. Περιήγηση στο χωριό. Συνεχίζουμε για την Παναγία Κανάλα όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα. Αναχώρηση για τον Αγ. Δημήτριο. Μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 60€/ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το εισιτήριο του πλοίου ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΘΝΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ

ΚΟΡΦΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/7/24: Αναχώρηση 08:00 για τον ΚΟΡΦΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, ένα παραλιακό ψαροχώρι στον Σαρωνικό με πεντακάθαρα νερά. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Στην επιστροφή μας στάση στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης για καφέ. Επιστροφή στην Αργυρούπολη. 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 18€/ΑΤΟΜΟ

 

ΑΝΔΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/7/24: Αναχώρηση στις 06:00 από την Αργυρούπολη για  ΡΑΦΗΝΑ. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει μετά από 2 ώρες  στην ΑΝΔΡΟ. Άφιξη στο ΓΑΥΡΙΟ και   περνώντας από τους γραφικούς ΜΕΝΗΤΕΣ στο κέντρο του νησιού φθάνουμε στην ΧΩΡΑ. Περιήγηση στα στενά σοκάκια, θα δούμε τον φάρο του Τουρλίτη ο οποίος στέκει πάνω σε βράχο μέσα στη θάλασσα εδώ και 120 χρόνια. Προαιρετικά επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος για  μπάνιο και γεύμα. Στις 15:30 αναχωρούμε για ΜΠΑΤΣΙ  άλλο ένα όμορφο παραλιακό Ανδριώτικο παραδοσιακό χωριό. Με το απογευματινό δρομολόγιο αναχωρούμε για την ΡΑΦΗΝΑ και  ακολούθως για την Αργυρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 70€/ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το εισιτήριο του πλοίου ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΘΝΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ

ΠΑΡΑΛΙΑ  ΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/7/24: Αναχώρηση στις 7:30 από την Αργυρούπολη, σύντομη στάση στον ΙΣΘΜΟ και συνεχίζουμε για την παραλία Πλατάνου έναν παραθαλάσσιο οικισμό με κρυστάλλινα νερά. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην παραλία.
Στις 17:00 αναχωρούμε για την Αργυρούπολη.
 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 22€/ΑΤΟΜΟ