ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

 

 Αναχώρηση 23/12/23   Επιστροφή 26/12/23

 

Σάββατο 23/12/23: Αναχώρηση από την Αθήνα στης 06:00, σύντομες στάσεις ξεκούρασης καθοδόν και διαμέσου ΛΑΡΙΣΣΑΣ – ΕΛΑΣΣΩΝΑΣ όπου θα σταματήσουμε για γεύμα και από εκεί διαμέσου ΚΟΖΑΝΗΣ, θα οδηγηθούμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού στην ΦΛΩΡΙΝΑ και από εκεί στο φυλάκιο της ΝΙΚΗΣ. Μετά τον έλεγχο των ταυτοτήτων αναχωρούμε για την ΟΧΡΙΔΑ όπου θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο το οποίο είναι χτισμένο στο πλάι της λίμνης σε πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 24/12/23: Αργά το πρωί κατεβαίνουμε στην πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ για μια πρώτη γνωριμία. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή για γεύμα στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά επίσκεψη στο μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, το οποίο βρίσκεται πάνω στην λίμνη στις πηγές του ποταμού ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ. Από  εδώ ξεκίνησαν οι μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος να διδάξουν το αλφάβητο. Το φυσικό περιβάλλον πανέμορφο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο με συνοδεία μουσικής. Διαν/ση.

 

Δευτέρα 25/12/23: Το πρωί θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη. Θα περιηγηθούμε στα καλντερίμια, τα ελληνικά αρχοντικά, τις εκκλησίες ΑΓ. ΣΟΦΙΑ και ΑΓ. ΚΛΗΜΕΝΤΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην κοντινή ΣΤΡΟΥΓΚΑ όπου θα δούμε το πέρασμα του ορμητικού ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ ο οποίος χύνεται στην λίμνη και εκβάλλει στην Αδριατική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

 

Τρίτη 26/12/23: Μετά το πρωινό ξεκινάμε την επιστροφή μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Τιμή Συμμετοχής: 300 ευρώ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Επιβάρυνση Μονόκλινου: 70 ευρώ.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

  1. Τρείς διαν/σεις στα ξενοδοχείο BELLEVUE ή METROPOL 4 Αστέρων χτισμένα    στο πλάι της πανέμορφης λίμνης. 
  2. Πλήρης διατροφή ξεκινώντας την 1η μέρα με δείπνο και τελειώνοντας την 4η μέρα με το πρόγευμα.
  3. Περιηγήσεις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο.
  4. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ