ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το γραφείο μας διοργανώνει πολυήμερες εκδρομές σε εορτές και αργίες,
με διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και οργανωμένες ξεναγήσεις.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3/24: Αναχώρηση στις 06:30 από την Αργυρούπολη, ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ, διαμέσου Λάρισας άφιξη στην ΕΛΑΣΣΩΝΑ(γεύμα). Συνεχίζουμε την διαδρομή μας στα καταπράσινα λιβάδια του Ολύμπου, στάση στο βλαχοχώρι ΛΙΒΑΔΙ  σε υψόμετρο 1.150μ. απέναντι από τον Όλυμπο, γνωριμία με το χωριό. Θα περάσουμε από τα στενά της ΠΕΤΡΑΣ, τον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΗ και φτάνουμε στο ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ σε υψόμετρο 870μ. στα Πιέρια όρη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3/24: Η περιήγησή μας συνεχίζεται στο δάσος των ΠΙΕΡΙΩΝ, ανάμεσα στις οξιές και στα μαυρόπευκα. Η διαδρομή μέχρι τον Αλιάκμονα φανταστική. Καταλήγουμε στην ΒΕΡΓΙΝΑ όπου θα επισκεφθούμε τους βασιλικούς τάφους με τα μοναδικά ευρήματα των ανασκαφών. Το μεσημέρι άφιξη στη ΝΑΟΥΣΑ. Χρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε το καρναβάλι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διαν/ση.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, αναχωρούμε  για το χιονοδρομικό κέντρο του ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ  το οποίο έχει θέα τον Όλυμπο, τις ακτές της Χαλκιδικής και τον Αλιάκμονα ποταμό. Γεύμα καθοδόν . Άφιξη το βράδυ στην Αργυρούπολη.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 200€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 60€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ΜΥΘΟΣ» 4 Αστέρων στο Ελατοχώρι Πιερίας.
 • Δυο πρωινά, δυο δείπνα.
 • Περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο.
 • Φόροι.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΚΡΙΚΕΛΛΟ – ΠΡΟΥΣΣΟΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/4/24: Αναχώρηση στις 06:30 από την Αργυρούπολη, ενδιάμεση στάση στον ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, συνεχίζουμε για ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ, άφιξη το μεσημέρι σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό το ΚΡΙΚΕΛΛΟ χτισμένο σε υψόμετρο 1.100 μ. Η διαδρομή μέχρι εκεί είναι καταπληκτική μέσα στο δάσος με τα έλατα. Γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Διανυκτέρευση στο κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο ΑΝΕΣΗ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07/4/24: Το πρωί αναχωρούμε για την ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ, επίσκεψη στο μοναστήρι. Στην επιστροφή στάση στα πατήματα της Παναγίας να δούμε το πέλμα που φαίνεται επάνω στον βράχο. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ χρόνος ελεύθερος να γευθείτε γλυκά και να αγοράσετε τοπικά προϊόντα . Το μεσημέρι γεύμα στο χωριό ΓΑΥΡΟΣ και αναχώρηση για την Αθήνα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 95€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μια διαν/ση στο ξεν/χείο «ΑΝΕΣΗ» στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ με πρωινό.
 • Περιηγήσεις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο.
 • Φόροι
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Μ. Πέμπτη 2/5/24: Συγκέντρωση στις 18:00 και αναχώρηση για τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Μ. Παρασκευή 3/5/24: Μετά την άφιξη μας στο Ηράκλειο συναντάμε την ξεναγό μας και ξεκινάμε την περιήγησή μας , πρώτη στάση στο χωριό Κριτσά ένας ιστορικός παραδοσιακός οικισμός γνωστός σαν το καθαρότερο χωριό της Κρήτης. Στην συνέχεια πηγαίνουμε στην ΕΛΟΥΝΤΑ απ΄ όπου θα πάρουμε το βαρκάκι για το νησί της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ. Το μεσημέρι γεύμα στην ΕΛΟΥΝΤΑ  και στην επιστροφή μας στάση στον Αγιο Νικόλαο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Χερσόνησο το απόγευμα. Τακτοποίηση, δείπνο.

Μ. Σάββατο 4/5/24: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΚΝΩΣΣΟ , όπου θα περιηγηθούμε στο Παλάτι του Μίνωα και τον Αρχαιολογικό χώρο . Επόμενη στάση στο Ηράκλειο επίσκεψη του αρχαιολογικού μουσείου ,βόλτα στην πόλη και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε σε κοντινή εκκλησία για την Ανάσταση. Το δείπνο θα κανονιστεί από το ξενοδοχείο.

Κυριακή του Πάσχα 5/5/24: Το πρωί θα είμαστε ελεύθεροι και μετά το μεσημεριανό γεύμα θα αναχωρήσουμε για το οροπέδιο Λασιθίου γνωστό για τους ανεμόμυλους και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Κέρας Καρδιώτισσας με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Φθάνοντας στο οροπέδιο θα κάνουμε στάση στο Ψυχρό Λασιθίου με την καταπληκτική θέα. Επόμενη στάση μας για καφέ το Σελί Αμπέλου ένα χωριό που χαρακτηρίζει με τους ανεμόμυλους όλη την περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Δευτέρα του Πάσχα 6/5/24: Σήμερα αναχωρούμε για το δυτικό μέρος του νησιού. Επίσκεψη στην Μονή Αρκαδίου,γνωστή για το ολοκαύτωμα του 1866 κατά την τουρκική επανάσταση. Επόμενη επίσκεψη μας το Ρέθυμνο μια όμορφη πόλη που κρατά ακόμη το ενετικό και οθωμανικό στυλ στην αρχιτεκτονική της και έχει επαρχιακό χαρακτήρα. Στάση για βόλτα και φαγητό. Συνεχίζουμε για τους τάφους των Βενιζέλων και τέλος η Βενετία του νότου τα Χανιά θα περιηγηθούμε στην γραφική πόλη πρίν την αναχώρησή μας με το καράβι από την Σούδα.

Τρίτη 7/5/24: Άφιξη το πρωί στον Πειραιά.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ---€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: ---€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο ιδιοκτησίας μας.

 • Τρείς διαν/σεις στην Χερσόνησο Ηρακλείου στο ξενοδοχείο PALMERA 4 Αστέρων με ημιδιατροφή.

 • Ξενάγηση με επαγγελματία ξεναγό στο νησί

 • Καμπίνες 4κλινες εσωτερικές στο πλοίο για το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο  Χανιά – Πειραιάς

 • Φόροι.

Δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους καθώς επίσης και το καραβάκι για το νησί της Σπιναλόγκας με την είσοδο εκεί (περίπου 20€/άτομο).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω των ημερών του Πάσχα οι καμπίνες στο πλοίο είναι περιορισμένες, εξυπηρετεί ο έγκαιρος προγραμματισμός.    

ΤΗΝΟΣ  ΓΥΡΟΣ  ΝΗΣΙΟΥ 

Δευτέρα 17/6/24: Αναχώρηση στις 06:00 για την Ραφήνα επιβίβαση στο πλοίο και μετά από περίπου 4 ώρες άφιξη στην Τήνο. Ξεκινάμε την περιήγηση όπου πρώτα θα επισκεφθούμε το χωριό Βωλάξ περιοχή γνωστή για τους πέτρινους ογκόλιθους. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας από τα χωριά Σκαλάδος , Λουτρά ,Ταραμπάδος όπου θα συναντήσουμε τους ακουστούς περιστεριώνες πολλοί έχουν αναπαλαιωθεί.
Αργά το μεσημέρι το γεύμα μας στον Πάνορμο ένα γραφικό λιμανάκι.
Επόμενη στάση μας ο Πύργος ένα αρχιτεκτονικό μουσείο εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε τα Μουσεία Χαλεπά καθώς και των Πανορμιτών καλλιτεχνών τα οποία έχουν αξιόλογα εκθέματα. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Τρίτη 18/6/24: Αργά το πρωί θα επισκεφθούμε την Μεγαλόχαρη να προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας , θα δούμε το Σκευοφυλάκιο και το μουσείο Τηνίων καλλιτεχνών. Ελέυθεροι στην Χώρα ως την αναχώρηση του πλοίου στις 14:35 για την ΡΑΦΗΝΑ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160€/ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μια διαν/ση στο ξεν/χείο με πρωινό μπουφέ.
 • Εισιτήρια πλοίου γραμμής ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ.
 • Περιηγήσεις-μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο.